Ağaç Diken Adam-everest Yayınları

 : 9786051856575
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Türkiye'nin en büyük kitap dağıtım ve yayımcılarından biri olan Alfa Yayınları'nın alt markası olarak faaliyet gösteren Everest Yayınları, '' Yayıncılığın Zirvesi '' sloganıyla kitapseverlerle kitapları buluşturmaya devam ediyor. Everest Yayınları roman, deneme, çağdaş dünya edebiyatı, tarih gibi oldukça geniş bir alanla yayımladığı kitaplarla her yaştan okura hitap ediyor.

30 yılı aşkın süredir kitap ve basım sektöründe faaliyet gösteren bir yayınevinin bir parçası olarak faaliyet göstermeye devam eden Everest Yayınları, sektörde artan taleplere ve okurun okuma ihtiyacını karşılama düşüncelerine bağlı olarak kurulmuştur. Ayşe Kulin, Selim İleri, Kürşat Başar ve daha pek çok önemli yazarları yazar kadrosunda barındıran Everest Yayınları yayımladığı kitaplarla her yaştan ve her zevkten okura ulaşabiliyor. Türk yazarlarının yanı sıra Everest Yayınları yazar kadrosunda Khaled Hosseini, Elena Ferrante gibi dünyaca popüler yazarlar da vardır. En çok satan Everest Yayınları kitapları, okurların kütüphanelerinin başköşesinde yer alıyor

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.