Adore Vlt-360-fq-1 T-relax File Yönetici Koltuğu

 : 8697001036262
 : Tükendi

Ürün Ölçüleri: 63,5 x 110-118 x 65 cm( Genişlik x Yükseklik x Derinlik )
Ürün Rengi : Siyah
Ürün Özellikleri:
Aşağı - yukarı hareketli başlık
Yukarı katlanabilen kolçaklar
Terletmeye yapmayan , dayanıklı mesh file kaplı ultra ergonomik tasarımlı oturum minderi
Sırt yaslanma kilidi ve yükseklik ayar kolu
Sırt yaslanma sertlik ayar topuzu
3 kademeli geriye yaslanma kilidi
Kullanım Şartları:
Bu ürün ofis ve ev ortamında ortamında, en fazla 120 kg ağırlığa kadar kullanıcı tarafından  günlük 8 saate kadar sürekli kullanıma dayanıklı şekilde 2 yıl üretici garantisi ile üretilmiştir. Ürün üzerinde yapılan ergonomi ve dayanıklılık testleri sonucu ürün ilgili kategoride listelenmiş ve buna en uygun şekilde fiyatlandırılmıştır. Bu nedenle dayanıklılık testi üst sınırları üzerindeki şartlara kolayca maruz kalabileceği kurumsal ve ticari alanlarda özellikle çoklu (bir kişiden fazla, genel kullanıma açık)  ve günde 8 saatten fazla süreli kullanıma maruz kalması durumunda garanti kapsamı dışında kalacaktır. Bu gibi durumlarda garanti şartlarında belirtilen ücretsiz değişim ve tamir ve parça değişimi söz konusu olamayacağı gibi ancak ancak ücret karşılığı satış sonrası hizmeti verilebilecektir.
Ürünleri teslim alırken paketleri kontrol ediniz, hasarlı veya yırtık paketleri lütfen teslim almayınız, teslim almadığınıza dair tutanak tutturunuz. Hasarlı paket teslim aldığınızda olabilecek sıkıntılardan firmamız sorumlu değildir.
Koli bilgisi: Ürün 1 Koliden oluşmaktadır
Montaj: Ürün kurulu olmadan (demonte olarak) kutulu halde teslim edilmektedir. Kutu içinde tüm kurulum için gerekli olan malzeme çıkmaktadır (Bazı ürünlerin kurulumu için ek olarak tornavida gerekebilir)

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

  • 18.12.2021 18:37:56

    Sandalye tescilli teknik özelliklere uygun ve mükemmel kalitede idi ve fiyatına göre mükemmeldi, ondan daha ucuzunu hiç görmedim

    ALA ALDIN M H****