Adore Hma-165-kh-1 Handy Mate Porto Masif Askılık

 : 8697001024085
 : Tükendi


Ürün Ölçüleri: 44 x 175 x 44  (Genişlik x Yükseklik x Derinlik)
Ürün Rengi : Kahverengi
Ürün Özellikleri:
Masif ahşap doku
1.Kalite dayanıklı ağaçlardan üretilmiştir.
Ev ve ofis kullanım alanı

Ürün Kurulumu:
Ürünlerimiz demonte (kurulu olmadan) kutulu halde teslim edilmektedir.

Ürün Açıklama:
Ürün tamamen doğal ahşap malzemeden üretildiği için kurulumu sert bir yüzeyde (beton zemin, seramik zemin, sert parke vb) yapmayınız. Kurulum yapacağınız zemin üzerinde ürün kartonu veya yumuşak bir kuşa olmalı, zemin tamamen düz olmalıdır.
Ürün parçalarını birleştirmek için malzeme poşetinden çıkan ahşap kavelalar ürün gövdesindeki deliklerden biraz geniş olabilir. Bu normaldir. Çok hafif zorlayarak yerine biraz yerleştirdikten sonra eğer gerekirse "çok yavaş" çekiç darbeleri ile yerine oturtabilirsiniz.
Ürün kollarını gövde üzerindeki ahşap kavelalar ile birleştirmek için kesinlikle kollara çekiç veya başka bir sert malzeme ile vurmayınız. Elinizle bastırarak yerine oturtabilirsiniz. Doğal ahşap malzemelerde hafif şişme normaldir.
Devamında vidaları yerleştirerek parçaları gövde ile tam olarak birleştirebilirsiniz.
Kolay ve hatasız kurulum için parçaların üzerinde numaralar bulunmaktadır. Montaj kılavuzunu takip ederek kolayca kurabilirsiniz.

Bakım ve Temizlik:
Nemli bir bezle temizlenebilir.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.