80 Günde Dünya Turu - Timaş Yayınları

 : 9789753627825
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Arka kapak

80 günde dünya turu yapılabileceğini iddia eden Bay Fogg, arkadaşları ile bahse tutuşur. Bay Fogg ve uşağı Passepartout hemen yola çıkarlar. Aynı günlerde bir banka soygunu yapılır. Olayı araştıran Dedektif Fix, Bay Fogg'dan şüphelenmektedir. Dünya turunun zorluklarına bir de Dedektif Fix'in takibinin yol açtığı sıkıntılar eklenir.

Bay Fogg'un başına gelen talihsizliklere rağmen direnişi, okuyucuyu hayret içinde bırakır. Sonuç, her şeye rağmen azmin zaferini gösterir niteliktedir.

Editörün görüşü

Hayal ettiği buluşlar ve makinelerle bilim dünyasına önemli ilhamlar veren Jules Verne, 80 Günde Dünya Turu'nda bir iddia sonucu ortaya çıkan seyahati anlatıyor. Bu seyahat süresince roman kahramanının başından geçenler, zorluklarla mücadele etme konusunda bize örnek oluyor. Her şeye rağmen verdiği sözü tutmanın önemini, başarının tadını, özgüvenli olmanın faydalarını anlatan kitap, çocukların ellerinden bırakamayacağı bir klasik.

En önemli cümle

- Bugün 2 Ekim Çarşamba. 21 Aralık Cumartesi, akşam üstü saat sekiz kırk beşte bu salona geri dönmüş olacağım. Bunu başaramazsam, Baring Bankası'ndaki, tamamı yirmi bin sterlin tutan hesabım sizindir. İşte size bunu garanti eden bir çek, diyerek sözlerini tamamladı. Tam o sırada saat yediyi gösteriyordu.

Bu kitap neden önemli

Dünyanın en iyi bilim kurgu ve macera romanlarından kabul edilen 80 Günde Dünya Turu, Jules Verne'in en önemli romanlarından biri. Bir iddia sonucu ortaya çıkan tur, bir insanın başarmak için neler yapabileceğini gözler önüne seriyor. Roman kahramanı Bay Fogg'un mücadele azmini, başarı tutkusunu gözler önüne seren roman, çocuklara istediğinde, çalışıldığında her şeyin başarılabileceğini anlatıyor. Aynı zamanda çocukların hayal gücünü de tetikliyor.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.