3m Post-it 91.44x61 Cm Silinebilir Beyaz Tahta Def32

 : 051141396750
 : Tükendi


Arkasında Post-it yapışkan teknolojisi bulunan beyaz tahta ile artık her yüzeyi kolayca beyaz tahta olarak kullanabileceksiniz!

3 adımda kolay uygulama!

Ruloyu açın

Siyah filmi çıkarın

Yapıştırın. Bu kadar!

Kolay uygulama şekli, rahat yazılabilirlik ve kolayca temizlenebilme özelliği ile M Post İt Silinebilir Beyaz Tahta tercihiniz olacak!

Ek bir malzeme gerektirmeden kolayca uygulanır.

Yüzeyde kalıntı bırakmadan çıkarılır.

Üzerine kolayca yazılabilir ve rahatça tamamen silinebilir.

İstenildiğinde yeri kolayca değiştirilir, esneklik sağlar.

Mevcut beyaz tahtaları yenilemek için ekonomik bir çözümdür.

Bu anlık, Esnek beyaz tahta çözümü, boyalı alçıpan, cam, boyalı çelik, bitmiş ahşap ve hatta eski kuru silinebilir ve kara tahtaları bozulmamış, kuru silinebilir bir tahtaya kolayca dönüştürmenize olanak tanır. Post-it Kuru Silme Yüzeyini kolayca kurun. Alet gerektirmez. Basitçe açın, soyun ve yapıştırın.

Tescilli bir kuru silinebilir kaplama kullanan bu kuru silinebilir yüzey leke tutmaz, her seferinde temiz bir şekilde silinir ve sorunsuz bir şekilde yazar. Masalar veya masalar üzerindeki yatay uygulamalardan pencereler gibi geleneksel beyaz tahtaların kurulamadığı yüzeylerdeki dikey uygulamalara kadar her yerde kullanın.

Yeni yerlerde kuru silme çözümleri için sonsuz olasılıklara uyacak şekilde kesin. Yüzey, gölgeli olabilecek eski kuru silinebilir yüzeyleri değiştirmek için harikadır. Mevcut kartın üzerine uygulayın ve tekrar yeni görünecektir.


Paket İçeriği:

Kendinden Yapışkanlı Kuru Silinebilir Film Yüzeyi, 91.44cm x 61cm, Beyaz

Kuru Silme Temizleme Bezi


Ürün Bilgileri

Özellikler: Esnek, Kendinden yapışan

Film Renk: Beyaz

Film Uzunluğu   : 91,44cm 36 "(3 ft)

Film Genişliği     : 61cm 24" (2 ft )

Şekil: Dikdörtgen

UPC #: 051141396750

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.