Tesa Antı-slıp 5mx50 Mm Merdiven Kaydırmaz Siyah 55588-00002-11

 : 4042448910400
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Ana özellikler

1 Suya dayanıklı kaydırmaz bant: Küvetler, duşlar, duş tekneleri, merdivenler ve diğer ıslak ve kaygan yüzeyler için idealdir.

1 Güçlü akrilik yapışkan çatlama ve soyulmaya karşı dayanıklıdır.

1 Uygulaması kolaydır -  makasla istenilen boyda keserek kullanabilirsiniz.

1 50°C'ye kadar sıcaklığa dayanıklıdır.

1 Temizlik maddelerine dayanıklıdır.

1 DIN 51097'ye göre test edilmiştir.

1 5m 1 25mm ebatlarındadır.


Ürün tanımı

Nemli ve kaygan ortamlardaki düşmeleri ve kazaları önlemek için su geçirmez, banyo ve duşta kullanıma uygun yer kaydırmaz yapışkanlı bant en uygun çözümdür. Akrilikten yapılmış yer kaydırmaz bant, küvet ve duşta kuvvetli yapıştırıcı gücü ile güvenli bir tutuş sağlar. Kayma önleyici yer kaydırmaz bant, saydam olduğundan herhangi bir banyo tasarımına sorunsuz şekilde uyar. Ayrıca,  bantın yüzey malzemesi çıplak ayağa zarar vermeyecek bir dokuya sahiptir, üzerine basıldığında ayak tabanını rahat hissettiren bir yüzey malzemesinden üretilmiştir. DIN 51097'ye göre test edilen kaydırmaz yapışkan bant makas yardımıyla istenilen uzunlukta kolayca kesilebilir. Kuru ve temiz zemine kolayca uygulanabilir.12 saat sonra zemine tamamen yapışarak kullanıma uygun hale gelecektir.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.