Schmıncke 28 Ml Hat Mürekkebi Kırmızı Pr170

 : 4012380074607
 : Tükendi

Schengcke tarafından üretilen sıvı AERO COLOR ® Profesyonel renkler ile karma tekniklerin yanı sıra çizim ve eskiz teknikleri yaratıcı bir trendden daha fazlasıdır. Ressamlar ve hobi sanatçılar, bir fırça veya astar ile aynı zamanda bir hava fırçası kullanılarak uygulanabilecek en iyi sıvı, yoğun renkli ve çok hafif akrilik mürekkeplerin birçok kullanımından dolayı heyecan duyuyorlar.  


Yüzeyler 

Uygun yüzeyler arasında akrilik ve suluboya kağıtları, astarlanmış tuvaller, sedye çerçeveleri, yapısal macunlar, ahşap, mukavva ve diğer birçok yüzeyle oluşturulmuş yüzeyler bulunur. Tüm akrilik boyalarda olduğu gibi önemli olan, yüzeylerin temiz, kuru ve yağsız olmasıdır. 


 AERO COLOR ® Professional serisi şunları içerir: 


36 en iyi, en parlak kromatik renkler - mükemmel karıştırma sonuçlarını ve sınırsız çeşitliliği garanti eden uyumlu bir renk yelpazesi.  

 Ayrıca karanlık yüzeyleri kaplayan ve mükemmel siyah 12 adet TOTAL KAPAK renk. 

Çok çeşitli renk efektleri için 24 efekt rengi. 

Airbrushing ve boyama için geniş bir ortam yelpazesi 

Tüm renkler, belirli bir kararlılık için en yüksek ışık haslığına (sadece 4 veya 5 yıldız) sahiptir. Tüm Schmincke akrilik renkleri ile karıştırılabilir ve birleştirilebilir. 

Tüm AERO COLOR ® Profesyonel renkler, sabit cam damlalıklı şişelerde (28 ml), 24 ml 250 ml ve 5 renkte (3 temel renk, SUPRA Beyaz , opak ve siyah) 1.000 ml'lik plastik şişelerde mevcuttur. 

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.