Nestle Coffee Mate Doypack 200 Gr 12310110

 : 8690632013640
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Kahvenizi sade içmek yerine süt eklemeyi tercih ediyorsanız Nestle Coffee-Mate Kahve Kreması'nı mutlaka denemelisiniz. İşyerinde sütü muhafaza etmek zordur. İşe başlamadan önce kahvenizi yumuşatmak ve lezzetlendirmek için kullanacağınız süt, gün sonuna kadar taze kalmayabilir. Oysa kahve kremaları ile bu sorunu tamamen ortadan kaldırırsınız. Coffee- Mate kahvelerinizi lezzetlendirmek için üretilmiş, bitkisel içerikli kahve kremasıdır.

Pratik kullanımı ile özel muhafaza gerektirmeyen bu kahve kremasını uzun süre kullanabilir, kahvenizin kıvamını damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz. 

Pratik ve kolay hazırlama imkanı ile kısa sürede istediğiniz kahve kıvamına ulaşmanızı sağlayacak bu ekonomik paket için hemen sipariş verin!

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.