Uno Flip Kartlar Serisi Glh50-gdr44

 : 887961751062
 : Tükendi

Klasik UnoT'nun yeni versiyonu olan Uno FLIPT için hazır mısınız?

Severek oynadığınız eşleştirme oyununa eklenen çift taraflı deste, özel FLIP kartı ve daha ağır cezalar gibi heyecan verici yeni özellikler ile klasik oyundaki rekabet artıyor!

Kağıt destesinin açık renkli tarafıyla klasik UnoT, koyu renkli tarafıyla çok ağır cezaların verilebildiği bir oyun oynanabilir.

Özel FLIP kartını attığınızda elinizdeki tüm kartlar, yerden çekilen deste ve yere atılanlar da dahil tüm kartlar döndürülür ve kartların diğer yüzündeki yepyeni sayı ve renk destesi ortaya çıkar.

FLIP kartı atan kişi, destenin aydınlık ve karanlık taraflarından hangisiyle oynanacağına ve kartların ne zaman eski yüzüne döndürüleceğine karar verir.

Destenin karanlık tarafında Beş Kart Çek ve Herkesi Pas Geç kartları gibi, oyunun gidişatını değiştirecek yeni aksiyon kartları yer alır.

Avantajı ele geçirmek için stratejiler belirleyin, elindeki kartları ilk bitiren siz olun ve oyunu kazanın. Tek bir kartınız kaldığında, "Uno!" diye bağırmayı unutmayın.

Ailecek oynanabilecek bu zevkli kart oyunu, 7 yaş ve üzeri için idealdir.

Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.