Polly Pocket Sahil Eğlencesi Oyun Setleri Gft96

 : 887961769746
 : Tükendi

PollyT bebek ve arkadaşlarıyla klasik bir yaz günü eğlencesine hazır ol!


Bu eğlenceli seride Sahilde BarbeküT Oyun Paketi ve Denizde Sörf Oyun Paketi bulunur. Jet ski, deniz simidi ve can yeleği ile 7,5 cm'lik LilaT bebeği içeren Sahilde BarbeküT Oyun Paketiyle denizde serinle ve leziz bir barbekünün tadını çıkar. LilaT bebek kum kovası, plaj topu ve frizbisiyle kıyıda da oynayabilir ve şemsiyeli şezlongunda dinlenebilir. Çok eğlenceli bir gündü. Şimdi sırada barbekü var! LilaT bebek, şirin pareosu, mayosu, güneş gözlükleri, şapkası ve aksesuarlarıyla tüm gün boyunca harika görünür.


Bu pakette hem denizde hem de kıyıda mükemmel bir gün geçirmek için gereken her şey var! 7,5 cm'lik LilaT bebeğe ek olarak deniz, oyun ve moda aksesuarları içerir. Denizde Sörf Oyun Paketinde can yeleği ve rüzgar sörfü ile PollyT bebek bulunur (PollyT bebeğin ayakları sörf tahtasındaki boşluklara oturur). Şnorkelli maskesi, oksijen tüpü ve paletleriyle batık hazineyi bulmak için derinliklere dalabilir veya şirin mi şirin yunus arkadaşıyla oynayabilir! PollyT bebek, kıyıdayken şemsiyeli şezlongunda dinlenebilir ve portatif soğutucudan bir içecek veya soğuk bir atıştırmalık kapabilir. Elbette PollyT bebek şirin elbisesi, mayosu, şapkası ve aksesuarlarıyla her an şık görünmeyi de ihmal etmez!


7,5 cm'lik PollyT bebek, deniz ve plaj aksesuarları, kıyafetler ve deniz temalı aksesuarlar içerir. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.