Fisher Price Mutlu Bulutlar Dönence ve Uyku Arkadaşı Grp99

 : 887961910223
 : Stokta Var
 :
 : Ücretsiz Kargo

Fisher-Price® Mutlu BulutlarT Dönence ve Uyku Arkadaşı baş üstü hareketi ve sakinleştirici müzik, ses ve ışıklarla bebeğinizin uykuya alışmasına yardımcı olur.

Kullanışlı bir ses sensörü ile dönence, bebek gürültü yaptığında sakinleştirici eylemi otomatik olarak yeniden başlatır.

Bu şık beşik hoparlörü aynı zamanda bebeğiniz büyüdükçe uyku vakti rutinlerini tutarlı tutmaya yardımcı olmak için gece lambalı bir masa üstü ses makinesine dönüşür.

Bebek büyüdükçe gece lambası ile masa üstü ses makinesine geçiş yapan motorlu beşik dönence uyku uzmanı onaylı Ready, Settle, Sleep T müzik ve ses çalma listesi artı yumuşak ışıklar bebeğin düşmesine ve uykuda kalmasına yardımcı olur.

Bebeği rahatsız etmeden yeniden başlar! Sensör, bebek gürültü yaptığında baş üstü mobilini otomatik olarak etkinleştirir.

Şık mobil, göz takibini teşvik etmek için renkli yağmur damlalarına sahip pelüş bulutlara sahiptir.

0-5 ay arası beşikte ve 5 ay ve üzeri masa üstü kullanım için


https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.