Yaşam Boyu Mutluluk-martı Yayınları

 : 9786050321470
 : Tükendi

"Zaman insanlık için uyanış, yaşam boyu mutlu olmak içinse tek kıymetli güçtür."

Günlük hayatın zorluklarını en aza indirmek, eski ve vazgeçemediğimiz alışkanlıklardan kurtulmak, geçersiz inançların bizi yönlendirmesine engel olmanın önemine değinen Louise L. Hay, sürekli bir değişim için eskiye dair birçok şeyi rafa kaldırmakla işe başlamanın önemine dikkat çekiyor.

Çokluktan arınmış, "yeteri kadarına" sahip bir yaşamda, çevresine duyarlılığını kaybetmemiş, kendine güven duyan ve değişime kapılarını sonuna kadar açanların yaşam boyu mutlu olması tesadüf değildir.

Louise L. Hay'in Pozitif Düşünce Gücüyle Yaşam Boyu Mutluluk eseri öğretilerinde kullandığı meditasyonlar, ruhsal iyileştirmeler ve benzeri eğitimlerin bir karmasından oluşmaktadır. Keyifle okurken her sayfada pratiğe dökeceğiniz alıştırmalar sizlere daha önce karşılaşmadığınız tecrübeleri yaşama fırsatı sunacak.


(Tanıtım Bülteninden)

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.