Lego Friends Mıa'nın At Römorku Lgf41371

 : 5702016369151
 : Tükendi

Kolay anlaşılır talimatları kullanarak Mia'nın ATV'sini ve At Römorkunu yapın, çocuğunuz at sırtında ormanda yürüyüş yapmanın nasıl bir şey olduğunu hayal etsin!

Çocuklara yönelik bu yapım setine Mia ve Emma mini bebek figürleri, ayrıca bir at ve bir tavşan figürü dahildir. Ayrıca oyuncak bir 4x4 toy, bir römork, LEGO Friends at aksesuarlarıyla dolu bir kutu, tımar seti ve tavşan için bir orman sahnesi bulunur.

216 parça - 6 yaş ve üstü erkek ve kız çocuklar ile her yaştan oyun severler ve çocuklar için atlı oyuncak

ATV'nin yüksekliği 6 cm, uzunluğu 9 cm ve genişliği 5 cm'dir; römorkun yüksekliği 8 cm, uzunluğu 13 cm ve genişliği 8 cm'dir.

LEGO Friends Mia'nın At Römorku 41371 yapım oyuncağı, yaratıcı oyunlar için diğer bütün orijinal LEGO setleriyle ve LEGO yapım parçalarıyla birleştirilebilir.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.