Lego City Forest Fıre Lsc06247-6288826

 : 5702016617818
 : Tükendi

LEGO® Özellikleri


Gençler, bu harika LEGO® City Forest Fire (60247) oyun seti ile itfaiye kahramanları olabilir. Minifigure kokpit ve oyuncak su topu yangın söndürücü ile bir itfaiyeci arabası, ayrıca dallarında alevler ve uykulu bir baykuş var. LEGO City TV kahramanı Clemmons ile bu set, çocukların hayal gücünü gerçekten harekete geçirebilir! Takip etmesi kolay bina kılavuzu, tomurcuklanan LEGO inşaatçılarının bile sürükleyici ve bağımsız bir inşa ve oyna deneyiminin keyfini çıkarmasını sağlar. Çocuklar için havalı itfaiyeci oyuncakları LEGO City yangın setleri ile çocuklar, gerçek yaşam durumlarını yansıtan açık uçlu maceraların ve aksiyon dolu senaryoların tadını çıkarabilirler.

Kutuda ne var? Bu (60247) oyun seti, bir su topu ile serin bir arabası ve itfaiyeci sürücüsü için oda, alevli bir oyuncak ağaç ve uykulu bir baykuş figürü içerir. Yaratıcı oyun için bol bol fırsat sağlar.

Çocuklar, su topu ile serin bir itfaiyeci arabası, alevli bir ağaç ve sevimli bir baykuş figürü içeren bu akıllı küçük yapı aracıyla günlük kahramanlar olabilir. Bu set diğer LEGO® oyuncak oyun setleri ile uyumludur.

5-8 yaş arası çocuklar için havalı oyuncaklar mı arıyorsunuz? Bu itfaiyeci oyun seti, aksiyon dolu rol oyununu seven LEGO® City hayranları ve çocuklar için harika bir hediye.

Yapıldığında, itfaiyeci arabası 1 inç (4 cm) yüksekliğinde, 4 "(12 cm) uzunluğunda ve 1" (5 cm) genişliğinde, ağaç 1 "(3 cm) yüksekliğinde, 2" (6 cm) genişliğinde ve 1 " (5cm) derin.

Yaş Grubu: 5 Yaş üzeri

Parça Sayısı: 84

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.