Lego City Dısney Frozen Elsa'nın Vagonu Lgp41166-6251054

 : 5702016368635
 : Tükendi

LEGO® Özellikleri

LEGO 4+ setleri, gençler için eğlenceli ve kolay olacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır ve LEGO tuğla binaya mükemmel bir başlangıç ??için basit bina adımlarıyla güvenlerini artırmaya yardımcı olur.

Bir Elsa Frozen mini bebek figürü ve 2 LEGO ren geyiği figürü içerir: Sven ve bir bebek geyiği.

2 mini bebek figürü barındırabilen Elsa'nın vagonu, Sven'e takmak için emniyet kemeri, su oluğu ve kamp ateşi, saman besleyici ve Dondurulmuş piknik alanı ile dengeli.

Sven Ren Geyiği'nin yapılabilen oyuncak arabası, çocuğunuzun hızlı bir şekilde bina yapmasını ve heyecan verici LEGO Disney Frozen macerasını oynamasını sağlamak için bir Starter Tuğla tabanına sahiptir.

Aksesuar elemanları bir havuç, kurabiye, kurabiye kutusu, hatmi ve bir fırça içerir.

LEGO 4+, çocuğunuza film favorileri, TV karakterleri ve günlük kahramanlarından oluşan geniş bir evreni tanıştırıyor.

LEGO 4+ oyun grupları daha önce LEGO Juniors olarak markalanmış ve yaratıcı binalar için tüm LEGO inşaat setleri ile uyumludur.

Bu Elsa inşaat oyuncak gençler için ideal bir hediye yapar.

Sezgisel Talimatlar PLUS bina talimatlarına erişmek için LEGO Life uygulamasını kullanın. Oluşturma işleminde genç yapımcılara bile yardımcı olun, kullanımlarını kolaylaştırırken yakınlaştırma, döndürme ve hayalet modu işlevlerini kullanarak yarattıklarını görselleştirin.

Yaş Grubu: 4+

Parça Sayısı: 116

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.