Hp 305 Orijinal Siyah Kartuş 3ym61ae

 : 193905429257
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

HP 305 SİYAH MUREKKEP KARTUŞU (3YM61AE)

HP Orijinal Mürekkep kartuşlarıyla ev ve küçük işletmeler için net metinler ve canlı renklere sahip fotoğraflar basın. Baskı hacminiz ve bütçenize uyacak şekilde kartuş boyutları arasından seçim yapın.

ÖZELLİKLER

HP yazıcınız ve mürekkebinizden en iyi performansı elde edin. HP Orijinal Mürekkep Kartuşları kullanarak ihtiyacınız olan yüksek kaliteli belgeleri ve mağaza kalitesinde fotoğrafları basın.

HP Orijinal Mürekkep Kartuşlarının baskı performansı sağlayacağına güvenin. HP yazıcınız için üretilip test edilmiş ve kullanım kolaylığı için tasarlanmış kartuşlarla ev, okul ve iş için net, canlı baskılar aldığınızdan emin olun.

HP Orijinal kartuşları ve ihtiyacınız olduğunda otomatik olarak mürekkep sağlayan bir HP mürekkep teslimat hizmeti olan Instant Ink ile zamandan ve paradan tasarruf edin. En iyi kalitede çıktılar elde edin ve mürekkebiniz asla tükenmesin.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.