Hasbro Plumber Pants E6553

 : 5010993634347
 : Tükendi

Olamaz... Tamirci lavabonun altındaki tıkanıklığı gidermeye çalışırken ona şaka yapılıyor! Tamircinin pantolonu düşebilir ve bu yüzden herkes su içinde kalabilir!


Plumber Pants oyununda oyuncular sırayla alet kutusundan bir alet alıyor ve onları tamircinin kemerine takıyor. Aman dikkat! Sıra sizdeyken pantolonu düşerse su sıçrar ve oyun dışı kalırsınız. Kazanmak için tamircinin pantolonunu düşürmeyen tek oyuncu siz olun!


İçindekiler: Plumber Pants oyun ünitesi, 2 yan panel, üst panel, plastik musluk parçası, 10 adet plastik alet, alet kutusu ve oyun kılavuzu.


Tamirciye Şaka Yapın


4 yaş ve üzeri çocuklar için okul öncesi bir oyun olan Plumber Pants, herkesin eğlenebileceği, sürprizler içeren kolay ve eğlenceli bir oyun.


Pantolonunu Düşürme


Çocuklar aletleri sırayla tamircinin kemerine takar. Sıra sizdeyken pantolonu düşerse su sıçrar ve oyun dışı kalırsınız.


Herkes Islanacak!


Çocuklar, tamircinin pantolonunu düşürerek suyu her tarafa fışkırtacak oyuncuyu görmek için merakla bekliyor.


Kazanan


Tamircinin pantolonunu düşürmeyip ve arkadaşlarını suyla ıslatmayıp sona kalan oyuncu Plumber Pants oyununu kazanır.


Yaş: 4 yaş ve üzeri


Oyuncu Sayısı: 2 veya daha fazla oyuncuyla oynanır.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.