Hasbro Play-doh Animal Crew Çılgın Tavuk E6647

 : 5010993632947
 : Tükendi

Gıdaklayan ve yumurtlayan PlayDoh Çılgın Tavuk ile tanışın!
Çocuklar; uzayan PlayDoh tüyler, PlayDoh yumurtalar ve eğlenceli tavuk sesleri gibi çok sayıda eğlence dolu aktiviteye sahip, çiftlik temalı bu elektronik oyun setiyle çok eğlenecek.
Sette; tüy kalıbı, kesme aracı ve kümes temalı kutularda 4 renk PlayDoh oyun hamuru da bulunuyor. PlayDoh Çılgın Tavuk, oyun hamuru gibi sanat ve el becerisi oyuncaklarından keyif alan 3 yaş ve üzeri çocuklar için son derece eğlenceli bir hediyedir. Gıt gıt gıdak!
Set içerisinde; çılgın tavuk oyun seti, yumurta kalıbı, tüy kalıbı, kesme aracı ve 4 kutu PlayDoh oyun hamuru (net ağırlık 227 g.) yer almaktadır.
Eğlenceli Tüy Uzatma İşlevi: Tavuğun boynunu PlayDoh oyun hamuruyla doldurduktan sonra kafasına bastırın ve göz alıcı PlayDoh tüylerin uzamasını seyredin! Tüylerin kafasından da uzamasını sağlayabilirsiniz.
Şekil Verin Ve Tıraşlayın: Tüy kalıbını kullanarak birbirinden renkli, daha çok PlayDoh tüy ekleyin ve ardından ürünle birlikte sunulan aracı kullanarak tüyleri kesin ve oyuna baştan başlayın!
Eğlenceli Ses Efektleri: Hayvan sesi çıkaran tüm oyuncaklar arasında en komiği Çılgın Tavuk olabilir! Kafasına her bastırdığınızda komik gıdaklama sesleri çıkarır. 2 adet ince kalem pille çalışır.
PlayDoh Yumurtaları "Yumurtlar": Yumurta kalıbının içinde şekillendirdiğiniz PlayDoh yumurtasını Çılgın Tavuk'un arkasındaki gizli bölmeye yerleştirin ve ardından kafasına bastırarak yumurtlamasını ve eğlenceli sesler çıkarmasını sağlayın.
2 x AAA pil ile çalışmaktadır. 
Kutu Ölçüsü: 20 x 8 x 33 cm.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.