Eyüp Sabri Tuncer 600 Ml Şampuan Doğal Zeytinyağlı Bebek

 : 8691685003916
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Ürün Boyutu: 600 ml
Etki Alanı: Saç bakımı ve temizliği.
Özet Bilgi: Göz yakmayan formülü ile bebeğinizin saç temizliğini sağlar ve cildi yıpratmaz.
Ürünün Faydaları: Doğal Zeytinyağlı Bebek şampuanı %100 doğal zeytinyağı içeren, göz yakmayan özel formülü ile bebeğinizin narin ve hassas saç derisini besler, saf bitki özlerinden elde edilen papatya notalarıyla zenginleşen Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı bebek şampuanı Cilde uyumlu ph değeri ile nem dengesini korur, cildini yıpratmadan temizler ve iyi bir bakım sağlar.
Gluten, Sles/Sls, Alkol,Paraben, Allerjen Sabun ve boyar madde içermez .
Uygun Saç Tipi: Tüm saçlar.
Kullanım Şekli: Bebek Şampuanı ürünümüzün üzerindeki pompayı çevirerek açınız.
Saç için Kullanım; Uygun bir miktar Eyüp Sabri Tuncer Bebek Şampuanını avucunuza alıp bebeğinizin saçlarına nazikçe masaj yaparak, köpürtünüz.Bol su ile durulayınız.
Vücut için Kullanım; Uygun bir miktar Eyüp Sabri Tuncer Bebek Şampuanını avucunuza alıp elinizle veya banyo lifi yardımıyla bebeğinizin vücuduna nazikçe masaj yaparak, köpürtünüz. Bol su ile durulayanız.
Kullanım Sıklığı :Saç ve vücut için günlük kullanıma uygundur.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.