Eyüp Sabri Tuncer 500 Ml Köpük Sabun Alaçatı Lavantası

 : 8691685020739
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

%100 doğal zeytinyağı içeren Eyüp Sabri Tuncer Alaçatı Lavantası Doğal Zeytinyağlı Köpük Sabun, kusursuz bir güzellik için başta el ve yüz olmak üzere vücudun günlük temizliğinde kullanılır. Cildinizin doğal dengesini koruyarak benzersiz bir arınma sağlarken, teninizi nemlendirir, yumuşatır ve mükemmel bir bakım sağlar. Tüm cilt tiplerinde güvenle kullanılabilen Eyüp Sabri Tuncer Alaçatı Lavantası Doğal Zeytinyağlı Köpük Sabunun özel köpük yapısı ile kullanımı kolay ve pratiktir.

"Alaçatı'ya özgü aromatik ve kalıcı kokusuyla büyüleyen Alaçatı Lavantası'nın esintisine kapılacaksınız. Bu özel koku, lavantanın rahatlatıcı kokusu ile nazik cildinizde mükemmel bir etki bırakacak."

 

Mineral yağlar içermez
Hayvansal yağlar içermez.
Dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilmiştir.
Paraben/Gluten içermez.
Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

 

Kullanım Ömrü:

 

Ürünlerin üretimden itibaren 36 ay raf ömrü bulunmaktadır.

 

 

 

 

 

Kullanım Ömrü

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.