Domestos 810 Gr Çamaşır Suyu Okaliptus Ferahlığı

 : 8690637895159
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Temizlik ürünleri hem kıyafetlerimiz hem de vücudumuzla doğrudan ilgili çok önemli ürünlerdir. Bu ürünler sayesinde temizlik ihtiyaçlarımızı tam olarak karşılama şansına sahibiz. Temizlik ürünlerinin kullanılmadığı durumlarda, temizlik işlemleri doğru şekilde gerçekleştirilemez ve bu nedenle birçok insan olumsuz sağlık sorunları görebilir. İnsanların dikkat etmesi gereken en önemli şey temizliktir.


Giysilerin temizlenmesi en önemli konulardan biri de deterjan seçimidir çünkü onlar hep üzerimizdedir. Giysileri tamamen temizlemek için uygun deterjanları kullanmalısınız. Domestos Ultra Çamaşır Suyu Okaliptus Ferahliği 810 Gr ürünü sayesinde güçlü formülü ile beyaz çamaşırlarınız da sorunsuzca temizlenebilecektir. Sitemizin temizlik bölümünde bulabileceğiniz bu ürün sayesinde, kıyafetlerinize eksiksiz bir hijyen hissi sağlayabilir ve sağlıklı bir temizlik sürecinin tadını çıkarabilirsiniz.


Ürünün eşsiz aroması ve kokusu sayesinde çamaşırlarınız da çok güzel kokar. Canlandırıcı bir etkiye sahip olan Domestos Eucalyptus 810 g, beyazlatma için raflarınızda her zaman durmalıdır. Evinizdeki her köşeyi, endişelenmeden ve uzun bir zaman kaybetmeden kolayca temizleyebilirsiniz.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.