Domestos 810 Gr Çamaşır Suyu Limon Ferahlığı

 : 8690637895180
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Uygulandığı tüm yüzeylerde adeta bir hijyen katmanı oluşturan Domestos Limon Ferahlığı ultra güçlü bir ürün. Özel formülü sayesinde tüm bakteri ve virüsleri yok eder. Çamaşır suyunun klasik kokusundan arındırılmış olması, kullanım esnasında rahatsızlık vermesini de önlüyor. Ürün hoş bir limon kokusuna sahip.


Domestos Limon Ferahlığı yoğun bir kıvama sahiptir. Bu sayede hemen akıp gitmez ve çok daha kolay bir şekilde hijyen elde etmenizi sağlar. Klozet, lavabo gibi hijyen gerektiren tüm ortamlarda güvenle kullanabilirsiniz.


Ambalaj içerisinde 810 gr çamaşır suyu mevcut. Ürünü Bizim Toptan internet mağazasının çamaşır suyu kategorisinden temin edebilirsiniz. Aradığınız tüm temizlik malzemeleri için internet mağazasını ziyaret etmeniz kafi.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.