Sessizlik Devrimi-destek Yayınları

 : 9786053117155
 : Tükendi

"Bu kitap, insanın en uzak olan kendi benliğine dolanmadan nasıl yaşayacağını ve kendi ayarlarını meditasyonla nasıl değiştireceğini, hem pratik metodik yollarla hem de yazarın kendi kişisel deneyimleri üzerinden ele almış bir kılavuz niteliğindedir. Kendinize iyi yolculuklar..."

-Prof. Dr. Sultan Tarlacı, Üsküdar Üniversitesi

Dünyadaki büyük mutsuzluğun temel nedeni, insanoğlunun süreklilik gösteren bir mutluluk arayışı içinde olması...

Kesintisiz ve sonsuz bir mutluluk...

Doğasına tamamen aykırı, imkansız bir koşulun peşinde koşan insanoğlu, mutlu olmak için çabaladıkça daha da mutsuz, stresli ve içsel tüm dengelerini yitirmiş bir halde, duygusal hezeyanlar içinde savrulup duruyor oradan oraya...

Mutlu olmak uğruna kontrolsüzce harcanan paralar, yaşanan tüketim çılgınlığı, sabahlara kadar izlenen fenomen diziler, sosyal medya saplantısı, iyi görünme sevdası, yemek alışkanlıkları, ilaç ya da alkol bağımlılığı...

Hepsi ama hepsi insanoğlunun kesintisiz mutluluk uğruna tercih ettiği bir tür uyuşma ya da uyuşturma yöntemi...

Oysa sürekli bir mutluluk, zaten imkansız...

Mümkün olan tek şey, sağlam bir huzur...

Nasıl mı?

Sessizlikle...

Sessizlik, insanoğlunun tek ve hakiki devrimi...

Biten bütün ilişkiler, batan bütün işler, bozulan sağlık, çatışmalar, kaybedilen paralar, depresyon, kazalar... Bütün bunların hiçbiri kader değil, birer işaret.

İnsanın sessizliğinden, yani özünden koptuğunun işareti...

Nefes ve davranış bilimleri uzmanı Nevşah Karamehmet'in kaleme aldığı Sessizlik Devrimi dünyanın en eski sanatı olan "yaratım" sanatının sessizlikle nasıl aktive edileceğini, sağlıklı ve dengeli bir yaşamı eforsuzca inşa etmenin nasıl mümkün olduğunu kolay, keyifli ve anlaşılır uygulamalarla anlatıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.