Çaykur Teneke Tomurcuk Çay 125 Gr

 : 8690105000429
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

"Çaykur Tomurcuk Çay 125 g Teneke

Mis kokusuyla Çaykur Tomurcuk Çay, tiryakisine sunulan özel bir çaydır. İçerdiği doğal bergamot kokusu ve tazecik filiz yapraklarıyla diğer çaylara az miktarda katıldığı zaman bile oldukça iyi harmanlar elde ediliyor. Kattığı kendine mahsus tat ile diğer çayların içimini yumuşatıyor. Çayın kokusuna ve tadına önem verenlerin hayatlarındaki güzel renklerden biri oluyor.

Çay içmek herhangi bir içeceği tüketmekten farklı bir keyif olmaya devam ediyor. Çay, acı, tatlı her duygunun ifade edilmesi sırasında adeta size destek veriyor, sohbetlerin vazgeçilmezi, aile toplantılarının neşesi oluyor. Ürün, her yaştan ve her kesimden insan tarafından, kahvaltıda, yemek sonrasında, gün içinde sıkça keyifle tüketiliyor.

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.