Brons 145 Sulu Boya Fırçası No:4

 : 8697405220922
 : Stokta Var
 :
 : 1000,00 TL nin altında 72,00 TL

Kâğıt, ipek, kumaş, maket hatta seramik gibi pek çok kullanım yüzeyine uygulanabilir yapıdaki uzun ömürlü ahşap sapı, paslanmaya dirençli yüksüğü ve kopmayan kıl özellikleriyle mesleği resimle ilgili olan ya da hobi olarak resimle ilgilenen her bireyin öncelikli tercihi.
Dayanıklı ve yüksek emiş gücüne sahip kıllarını terebentin ile temizleyip plastik muhafaza ucunda saklamanız fırçanızın ömrünü uzatacaktır.
Hassas tasarıma sahip bu ürünü bastırmadan kolayca kullanabilir, bu sayede uzun ve yoğun kullanımlarda maksimum verimlilik elde edebilirsiniz.
Çocuklarınız için de güvenli kullanım sunan bu ürün sayesinde miniklerimiz yetenekli birer sanatçı olma yolunda ruhsal ve bedensel becerilerini geliştirebilecekler. 

https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.