Lego City Burger Bar F Rescue Lsc60214

 : 5702016369267
 : Tükendi

Bu set ile LEGO® City'i korurken, çocuğunuzla eğlenceye katılın.

Burger dükkanını, işaret ve devrilme ateşi unsurlarına sahip burger barı, kayan servis penceresi ve çöp tenekesi içeren harika set ile savunun.

Bu eğlenceli sette ayrıca minifigür kabinli bir itfaiye aracı, 2 depolama bölmesi, arka ucu döndürme ve 'su jeti' işlevine sahip yeni yönlü pompa bulunmaktadır.

Yangın söndürücü, yangın baltası ve 3 minifigür için odaya sahip bir motorsiklet de bulunmaktadır.

3 minifigür içerir: 2 itfaiyeci ve bir ızgara şefi.

Minifigür kabine sahip bir itfaiye aracı oyuncağı, arka ucunu döndürme,'su jeti' fonksiyonlu yeni pompa ve 2 eşya gözü ve bir motosiklet içerir.

Ayrıca burger tabelasına sahip bir burger bar, servis penceresini açma ve çöp tenekesi bulunmaktadır.

Aksesuar elemanları arasında yeni bir yangın baltası, açılma siperliği bulunan 2 kask, oksijen deposu, çöp tenekesi, motosiklet kaskı, küçük yangın söndürücü ve 5 kurulabilir yangın elemanı bulunmaktadır.

Burger barı üzerindeki alevlerden birini veya hepsini kaldırın.

İtfaiye aracının arka ucunu döndürün ve su elemanlarını fırlatıp alevleri söndürmek için su pompasının körüklerini sıkın.

Parça Sayısı: 327


https://www.akakirtasiye.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde Mng Kargo ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.

   Worldcard özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.

    Ziraat Bankkart özellikli kartlarınıza vade farkıyla 2-12 taksit seçenekleri.